Cercle Brugge wil feestje maken van herintrede voor eigen publiek, Lokeren moet meteen op zoek naar eerherstel

04 augustus 2018 11:00

Club opende het Jan Breydelstadion vorige week al, maar nu is het de beurt aan Cercle Brugge. De Vereniging mag eindelijk weer op het hoogste niveau spelen voor eigen publiek en krijgt Sporting Lokeren over de vloer.

Op papier moeten de fans geen groots spektakelstuk verwachten. Cercle behaalde een scoreloze draw op Stayen en Lokeren kreeg nauwelijks een kans in de pandoering tegen Genk op de openingsspeeldag. In de voorbereiding kwamen deze twee elkaar ook al eens tegen en toen bleef het 0-0.

Selectienieuws

Cercle Brugge mag het Jan Breydelstadion vanavond eindelijk opnieuw openen voor Jupiler Pro League-voetbal. De fans worden om die reden getrakteerd en konden bovendien genieten van een 1+1 ticketactie. Wat betreft de selectie: Cardona is er nog niet bij, Lusamba is wel voldoende hersteld.

Lokeren moet meteen een sterkhouder missen nadat Filipovic vorige week met rood van het veld ging. Michel en Rassoul zitten nog steeds in de ziekenboeg.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een storting van vijftig euro een bonus tussen honderd en honderdvijftig euro!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.