Lokeren mist competitiestart compleet: "Te veel spelers van mijn spelers presteren onder niveau en moeten dringend hun vorm vinden"

04 augustus 2018 23:09

Sporting Lokeren blijft onderaan de rangschikking met 0 op 6. De troepen van Peter Maes leken nochtans met een felbevochten punt terug te keren naar het Waasland, maar in de blessuretijd gingen zijn mannen toch weer onderuit tegen Cercle Brugge. Tot grote ergernis van de oefenmeester.

"Met tegendoelpunten helemaal in het begin en helemaal op het einde kan je niet op resultaat spelen", vond Maes. "Te veel van mijn spelers presteerden onder hun niveau en moeten dringend hun vorm vinden. Als we vandaag een beetje op niveau waren, dan wonnen we deze wedstrijd altijd."

Maes legde de schuld dus volledig bij zijn eigen spelers. "Was ik verrast dat Cercle zo sterk was? Niet bepaald, neen. Wij hebben hen sterk gemaakt door die twee vroege doelpunten zo makkelijk te slikken."

Van de ploeg die zo wervelde in play-off 2 is nog bitter weinig te zien. "Je moet wakker blijven en constant blijven werken, ook na een goede periode. In deze competitie krijg je niets cadeau", sprak Maes.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.