Makelaar van Courtois voert de druk op: "Nu vertrekken voor een fair bedrag, of volgende zomer geen cent voor hem zien"

04 augustus 2018 13:10

Thibaut Courtois bij Real Madrid, het lijkt slechts een kwestie van tijd. De Belgische nummer één heeft zelfs al een persoonlijk akkoord voor een vijfjarig contract, maar Chelsea blijft vruchteloos zoeken naar een vervanger. Makelaar Christophe Henrotay voert de druk op.

"Ik lees overal dat Chelsea zegt dat de bal in het kamp van Thibaut ligt, maar hij heeft de club duidelijk laten weten dat een transfer naar Madrid voor hem de beste optie is. Een belangrijke beslissing voor hem, want hij wil dichter bij zijn familie zijn en er ligt een voorstel op tafel bij Chelsea", vertelt Henrotay aan The Sun.

Dat voorstel zou bovendien meer dan voldoende zijn. "Een kandidaat-koper heeft een aanvaardbaar bod op tafel gelegd voor een speler die nog twaalf maanden onder contract ligt en binnen een jaar gratis kan vertrekken. Chelsea kan nu een fair bedrag voor hem krijgen en een vervanger aantrekken. Of ze zullen volgende zomer hetzelfde moeten doen zonder dat ze een cent voor hem zien", legt hij uit.

Het enige dat de toptransfer nog in de weg staat is de nieuwe doelman van Chelsea. Die is er nog steeds niet en tot dan willen The Blues geen krimp geven.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.