Courtois stuurt net als gisteren zijn kat naar Chelsea, dat nog twee dagen heeft voor vervanger

07 augustus 2018 15:12

Het zat eraan te komen: Thibaut Courtois heeft zich voor de tweede dag op rij niet gemeld bij Chelsea. De Belgische doelman voert zo de druk op om hem eindelijk groen licht te geven voor een transfer naar Real Madrid.

Maandag werd Thibaut Courtois terug in het oefencentrum van Chelsea verwacht, maar hij kwam niet opdagen en deed dat ook vandaag niet. De ex-Genkie was in het land om de Limburgse derby bij te wonen en is sindsdien nog steeds niet terug op het vliegtuig gestapt.

Chelsea heeft morgen zelfs een disciplinaire hoorzitting voor Courtois gepland om zijn afwezigheid te verklaren, weet Het Laatste Nieuws. Dat is echter slechts een standaardprocedure, waarvoor de speler zelf niet aanwezig hoeft te zijn.

Nog twee dagen

Ondertussen scharrelt Chelsea om voor donderdag nog een doelman binnen te halen. Jack Butland (Stoke City), Jordan Pickford (Everton), Kasper Schmeichel (Leicester City), Sergio Rico (Sevilla) en Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao) worden allemaal nog genoemd. Met niemand is er voorlopig al een akkoord.

Yannick Lambrecht

Premier League \\ La Liga \\ Chelsea \\ Real Madrid
 
 
Reacties.