Club Brugge-aanwinst Karlo Letica komt terug aan de geruchten over Real Madrid: "Met lengten voorsprong de gekste dag uit mijn leven"

08 augustus 2018 20:36

Met Karlo Letica haalde Club Brugge een nieuwe nummer 1 binnen. De 21-jarige goalie was enorm gegeerd op de transfermarkt.

In het voorjaar prijkte Letica op de frontpagina van Marca, de toonaangevende Spaanse sportkrant. De goalie was een doelwit van Real Madrid. Maar wat was daar nu van aan?

"10 maart 2018, met lengten voorsprong de gekste dag uit mijn leven, om meer dan één reden", reageert Letica in Sport/Voetbalmagazine. "Ik werd ’s morgens vroeg opgebeld door mijn ouders. 'Je staat op de eerste pagina van Marca...' Ik heb de website geopend, probeerde het stukje te lezen en schakelde meteen mijn telefoon uit om me op de match van ’s avonds te concentreren."

Goal in minuut 95

Alsof de dag nog niet spannend genoeg was, gebeurde in de wedstrijd nog iets bijzonders. "We speelden tegen Istra, een team waarvan we thuis nooit mogen verliezen, maar die dag hadden we het heel moeilijk: 2-2, iedereen ontgoocheld, tot ik in de 95e minuut een voorzet binnenkopte. Crazy! Toen heb ik ook geweend, maar dan van blijdschap. De sfeer in het stadion was geweldig, net zoals ik dat als kind vanuit de tribunes had meegemaakt. Ik ging naar elke match, ook als ik geen ticket van de club kreeg. Dan kocht ik een ticketje voor de tribune, waar het toch iets rustiger was. Rondkijken en genieten..."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Club Brugge \\ Real Madrid
 
 
Reacties.