Alderweireld in sterke positie? Niks is minder waar: "Hij is enorm rancuneus"


Foto: © photonews 08 augustus 2018 06:49

Toby Alderweireld zou eigenlijk in een sterke positie moeten zitten. Bij Tottenham loopt zijn contract volgend seizoen af en de club is dus eigenlijk verplicht om hem nu te verkopen. Maar zo redeneert zijn sportief directeur niet... En dat is een probleem.

Alderweireld heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij in de zomer van 2019 voor 25 miljoen euro weg kan. Maar juli 2019 is nog ver weg. En de Belg dreigt een seizoen op de bank door te brengen bij Tottenham als hij zijn contract niet verlengt, want zijn clubleider, Daniel Levy, is niet iemand die je onder druk kan zetten.

Levy toonde zich eerder al bijzonder rancuneus en zou dat ook zijn in het dossier van de Rode Duivel. Als er deze zomer geen oplossing komt - lees: een superaanbod van Manchester United - zou Pochettino wel eens de opdracht kunnen krijgen om hem op de bank te laten. Zelfs als Tottenham daar niks mee te winnen heeft, schrijft Het Nieuwsblad.

Hij zet het je betaald

"Bij Levy gaat het niet alleen om geld verdienen", zegt een andere Belgische makelaar die met hem zaken heeft gedaan in de krant. "Hij is enorm rancuneus en als je één keer tegen zijn kar hebt gereden, zet hij je dat later betaald."

Premier League \\ Tottenham
 
 
 
Reacties.