OFFICIEEL: Belg op de valreep nog naar de Premier League

09 augustus 2018 18:06

Doorbreken in de Jupiler Pro League lukte hem niet, maar in Frankrijk vond een jonge Belg zijn vertrouwen terug. Intussen ligt er een Engels bod op tafel dat hij moeilijk kan weigeren.

UPDATE: De transfer werd net op het nippertje nog officieel bevestigd. Mbenza mag zich opmaken voor de spotlights van de Premier League. Hij wordt gehuurd met optie.

UPDATE: Volgens Sky Sports gaan de gesprekken de goeie richting uit. Als hij komt, zal Anthony Limbombe wellicht niet meer naar Huddersfield trekken.

Isaac Mbenza zou in de komende uren kunnen vertrekken bij Montpellier, waar hij sinds zijn vertrek bij Standard speelt. Volgens L'Équipe ligt er immers een bod van maar liefst vijftien miljoen euro op tafel voor de 22-jarige winger.

Dat bod komt uit de Premier League, Huddersfield -het team van Laurent Depoitre- is immers gecharmeerd van de vleugelspeler die vorig seizoen acht doelpunten wist te maken in de Ligue 1. Hij is ook een huidig international bij de Belgische U21, maar werd wel geboren in Frankrijk.

Sander De Graeve

Premier League \\ Ligue 1 \\ Standard \\ Montpellier \\ Huddersfield Town
 
 
Reacties.