Deze Belgen wachten op hun transfer op de Engelse Transfer Deadline Day!

09 augustus 2018 12:57

Er staat nog heel wat te gebeuren tijdens de Engelse Transfer Deadline Day, zo staat Dendoncker dicht bij een transfer naar Wolverhampton, maar hij is lang niet de enige.

Leander Dendoncker -> Wolverhampton

De speler van Anderlecht lijkt eindelijk zijn transfer naar de Premier League beet te hebben. Hij heeft zijn medische testen al doorstaan en zou in de volgende uren tekenen bij Wolverhampton. Hij zou meer dan 13 miljoen euro kosten.

Divock Origi 

Wat zal er gebeuren met Origi? Hij zit op een zijspoor bij Liverpool en ligt nog maar één jaar onder contract. Ook bij hem zal er dus nog iets gebeuren. 

Simon Mignolet

Net als Origi zal hij Liverpool verlaten. Napoli is geïnteresseerd, maar zou de voorkeur geven aan Ochoa van Standard, maar die willen de Mexicaan dan weer niet loslaten. Voor Mignolet is de deadline van vanavond minder belangrijk, gezien hij vooral in het buitenland gegeerd wild is.

Toby Alderweireld -> Manchester United ?

Toby Alderweireld wil doodgraag naar Manchester United, maar de transfer wordt met het uur minder waarschijnlijk. Zo zit Mourinho achter Diego Godin aan.

Bjorn Engels -> Brentford ou Notthingham ? 

Gisteren werd Engels nog geciteerd bij Brentford, dat wil meer dan vier miljoen euro neertellen, maar Olympiacos ziet hem liever naar Nottingham trekken, een sattelietclub van de Grieken. Toch lijkt Brentford het voordeel te hebben.

Chadli in de Championship ?

Nacer Chadli had wellicht al een grote transfer gemaakt na zijn goeie wereldbeker, maar een blessure gooit roet in het eten. Hij wordt nu genoemd bij heel wat Turkse clubs en het lijkt ons sterk dat hij in Engeland op het tweede niveau zou willen spelen.

Anthony Limbombe 

Ook Limbombe wil nog naar Engeland, maar Huddersfield lijkt Mbenza, ook een Belg, als prioriteit te nemen. Benieuwd of hij nog elders naartoe kan.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Liverpool FC \\ Tottenham \\ West Bromwich \\ Luzern \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.