Overzicht Europa League: Feyenoord en Zenit maken zich onsterfelijk belachelijk, lijnrechter zwaar geblesseerd door bierbeker

09 augustus 2018 23:20

AA Gent en KRC Genk konden hun heenwedstrijd winnen en staan weer een stapje dichter bij de Europa League. Er waren op deze regenachtige donderdag echter nog veel andere wedstrijden in de derde voorronde, maar liefst 35 in totaal. Het overzicht vind je hier.

Feyenoord mag de Europa League op zijn buik schrijven na een complete vernedering tegen het Slovaakse Trencin. Bij de rust stond het al 3-0, uiteindelijk werd de score nog uitgediept tot 4-0 met een hattrick van Mance. 

Zenit Sint-Petersburg, de voorbije jaren zelfs vaak in de Champions League te zien, deed het geen haar beter. De Russen gingen eveneens met 4-0 de boot in tegen het Wit-Russische Dinamo Minsk.

Verder kwamen er nog opvallende beelden uit Oostenrijk. Sturm Graz - AEK Larnaca (0-2) moest onderbroken worden toen een lijnrechter een bierbeker uit de tribune tegen het hoofd kreeg en er een lelijke wonde aan overhield. Niet voor gevoelige kijkers:

Overzicht van alle heenwedstrijden van de derde voorronde in de Europa League:

{INSERT_MATCHDAY}

Yannick Lambrecht

Europa League \\ Feyenoord \\ Sturm Graz \\ Zenit St Petersburg \\ AEK Larnaca \\ Dinamo Minsk \\ Trencín
 
 
Reacties.