Beerschot Wilrijk-icoon Jos Van Hout, gisteren 86 geworden, klaar voor nieuwe hoogdagen op het Kiel: "Ik geef godverdomme niet af"

10 augustus 2018 17:35

Beerschot Wilrijk speelt vrijdagavond tegen Westerlo zijn eerste thuismatch van het nieuwe seizoen. Op het Kiel tekent natuurlijk ook de iconische materiaalman Jos Van Hout present.

'Joske' werd donderdag 86, maar zal nog steeds bij iedere thuismatch van de Mannekes aanwezig zijn. "Ik geef godverdomme niet af. Ik ben nog ne jonge gast hé", lacht hij in gesprek met Voetbalkrant.com. "Mijn verjaardag heb ik niet speciaal gevierd. Al ben ik wel eens goed gaan eten met mijn vrouw (Lydia, red.)."

"Het vorige seizoen was goddelijk, dat evenaren wordt moeilijk"

Wat verwacht Joske van dit jaar? "Het vorige seizoen was goddelijk. Die prestatie evenaren zal moeilijk worden. De reeks is sterker geworden, met KV Mechelen dat erbij kwam. De andere ploegen, zoals Westerlo, zullen nog beter voor de dag komen."

Ook Beerschot Wilrijk ging er naar de mening van Joske op vooruit. "We hebben goed ingekocht, vooral in de breedte, mét jonger volk. Het geloof bij de fans is aanwezig. Ik zie ons opnieuw hoog eindigen, maar kampioen worden, dat is nog wat anders."

Diederik Geypen

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.