Antwerp-icoon Walter Meeuws over de 7 op 9 met 3 clean sheets: "Ik zie een belangrijk verschil met vorig jaar"

13 augustus 2018 20:56

Antwerp is met een 7 op 9 prima aan het seizoen begonnen. De Great Old hield bovendien al drie keer de nul. "De organisatievorm van Bölöni zit er nu helemaal in", ziet ook icoon Walter Meeuws.

Net als vorig jaar teert Antwerp dit seizoen op een sterke organisatie. "Antwerp blijft een goed georganiseerde ploeg. Op defensief vlak werkt iedereen mee, ook de nieuwe jongens hebben het systeem goed opgepikt", zegt Meeuws in gesprek met Voetbalkrant.com.

"Ik zie een belangrijk verschil met vorig jaar", gaat de ex-voetballer/trainer verder. "Antwerp voetbalt meer kansen bij elkaar. Die wedstrijd tegen KV Kortrijk hadden ze altijd moeten winnen. Dan stonden ze nu samen met Anderlecht en Club Brugge bovenaan."

"Ik geef Antwerp een goeie kans tegen Club Brugge"

"Het blijft een rariteit dat je thuis met zo'n goeie achterban zo moeilijk wint. Hopelijk was de partij tegen KV Kortrijk geen nieuwe voorbeeldmatch. Anders gaat dat toch weer in de kopjes sluipen."

Zondag komt landskampioen Club Brugge op bezoek op de Bosuil. "Ik geef Antwerp een goeie kans", besluit Meeuws. "Het zou me niet verbazen dat Club Brugge een eerste keer verliest. Dan kan Antwerp komaf maken met die negatieve reeks."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.