Raman én Lukebakio knallen meteen raak bij Düsseldorf

19 augustus 2018 19:51

In Duitsland staat vandaag de eerste ronde van de DFB Pokal op het programma. Bij Fortuna Düsseldorf werd het een leuke namiddag voor de Belgen.

Op bezoek bij het nietige TUS RW Koblenz uit de Oberliga mocht het geen probleem vormen voor de promovendus uit de Bundesliga. Dodi Lukebakio knalde in minuut negen én twaalf raak en zette zo meteen een 0-2 voorsprong op het bord.

Düsseldorf dus meteen op rozen en na nog een derde doelpunt van Ducksch maakte Stöger er op aangeven van Benito Raman nog net voor de rust 0-4 van. Raman werd iets over het uur nog beloond toen hij zelf de 0-5 eindstand tegen de touwen joeg. Met zowel Raman als Lukebakio in de basis ziet het er goed uit voor de Belgen bij Fortuna Düsseldorf. Volgende zaterdag wacht Augsburg in hun opener van de Bundesliga.

Hazard

Ook Thorgan Hazard was aan het feest, hij scoorde twee keer in de 1-11(!) pandoering die Gladbach uitdeelde bij Hastedt.