Kevin Mirallas legt zijn transfer naar Fiorentina uit en spreekt ook over een terugkeer naar Standard


Foto: AFC Fiorentina 19 augustus 2018 13:24

Kevin Mirallas ruilde deze zomer Everton in voor Fiorentina. Een overstap van Engeland naar Italië, maar de Rode Duivel had ook andere opties.

In gesprek met La Dernière Heure legt Mirallas uit waarom hij voor Fiorentina koos. "Het is een geweldige club. Toen het aanbod kwam, heb ik niet geaarzeld. Een ambitieuze club in een grote competitie, daar was ik naar op zoek."

Ook de Chinese clubs kwamen aankloppen. "Dat klopt. En ook ploegen uit het Midden-Oostenden. Dat was nooit een prioriteit voor mij. Ik voel me fysiek nog goed en ik wilde actief blijven in een volwaardige competitie. Ik verdien goed mijn boterham. Als ik moet kiezen tussen iets minder geld op mijn bankrekening, maar wel mijn familie zien, is de keuze snel gemaakt."

Te vroeg voor Standard

En wat met een terugkeer naar Standard? "Dat was geen optie", besluit Mirallas. "Ik ken de voorzitter en Olivier Renard heel goed, maar terugkeren naar België was niet aan de orde. Om eerlijk te zijn was het voor een Belgische club onmogelijk om me deze keer te transfereren."

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Standard \\ Sampdoria \\ Fiorentina
 
 
 
Reacties.