OFFICIEEL: Ex-Bruggeling Bjorn Engels - veelvuldig aan Anderlecht gelinkt - heeft knoop definitief doorgehakt

19 augustus 2018 20:34

Björn Engels mocht beschikken bij Olympiakos en ging dus op zoek naar een nieuwe club. De hele top van de Belgische competitie passeerde de revue van geïnteresseerden, nu is de knoop doorgehakt.

Björn Engels zal het komende seizoen namelijk op huurbasis uitkomen voor Reims, promovendus uit de Ligue 2 dat bijzonder goed is begonnen aan het seizoen. Als de club zich kan handhaven in de Ligue 1 komt er een automatische aankoopoptie voor Engels.

De 23-jarige Belgische centrale verdediger zag een transfer naar Brentford op Transfer Deadline Day in rook opgaan, de markt in Frankrijk was gelukkig nog open tot 31 augustus en met de Franse club vond Olympiakos wél snel een vergelijk.

Het komende seizoen kan Engels dus opnieuw gaan openbloeien in de Franse Champagnestreek. Anderlecht, Standard en Club Brugge passeerden onlangs ook allen de revue als geïnteresseerde clubs, maar het wordt dus zoals verwacht een nieuw buitenlands avontuur voor de centrale verdediger.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Reims \\ Olympiakos Piraeus
 
 
Reacties.