OFFICIEEL: Mogi Bayat zit overal tussen en kondigt de transfer van Oulare aan

23 augustus 2018 15:14

Het is zover. Na weken van onderhandelen zet Obbi Oulare donderdag zijn handtekening onder een contract dat hem terug naar de Jupiler Pro League brengt.

UPDATE 15u14: Mogi Bayat kondigde donderdagnamiddag de overgang van de 22-jarige Oulare naar Standard aan via Twitter. De aanvaller zette zijn krabbel onder een huurovereenkomst die hem tot midden 2019 aan de Luikse topclub bindt. De Rouches wisten ook een aankoopoptie in het contract op te nemen.

De onderhandelingen tussen Standard en zijn broodheer zaten sinds eind vorige week in de laatste rechte lijn. Enkele details hielden een definitief akkoord nog tegen. Die zijn intussen opgelost.

Oulare ruilde in 2015 Club Brugge in voor Watford. Bij de Premier League-club kreeg de zoon van gewezen Genk-spits Souleymane Oulare nog geen speelkansen. De voorbije seizoenen voetbalde hij op uitleenbasis voor Zulte Waregem, Willem II en Antwerp.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Antwerp \\ Willem II \\ Standard \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende \\ Watford
 
 
Reacties.