Gent-fans die naar Bordeaux willen, lezen dit beter vroeg dan laat

24 augustus 2018 14:29

AA Gent en Bordeaux hielden elkaar in evenwicht gisteravond in de Ghelamco Arena. De Buffalo's hebben dus nog steeds alle kansen om zich te kwalificeren. Wie dat ter plaatse wil meemaken, let best even op.

De tickets kosten slechts vijftien euro en zijn sinds vrijdagmiddag 12u te koop. Voor de verplaatsing naar Bordeaux op 30 augustus stelt Girondins de Bordeaux 1150 tickets ter beschikking. Van die 1150 tickets worden er 380 via de ticketing van de Ghelamco Arena aangeboden. De rest wordt voorbehouden voor de Supportersfederatie.

Er moet echter iets meer informatie dan anders meegegeven worden. De UEFA heeft immers de match gecatalogeerd als 'high profile'.

Alle informatie

UEFA heeft deze wedstrijd gecatalogeerd als “high profile” en heeft daarom een Security Officer aangesteld. Voor onze club alweer een uitgelezen mogelijkheid om onze uitstekende Europese faam verder te versterken!

Mede daarom hebben we van iedere supporter die een ticket vraagt voor deze wedstrijd volgende info nodig:

-Naam en rijksregisternummer.
-Manier en timing van verplaatsing naar het stadion (bus, wagen, huurwagen, trein, vliegtuig ... of combinatie van) Kan van belang zijn om een veilige parkeerplaats rond het stadion aldaar te bemachtigen.
-Verblijfsgegevens in Frankrijk (wanneer van toepassing) Elk ticket wordt bedeeld nadat alle voorgaande informatie is doorgegeven.

Europa League \\ KAA Gent \\ Bordeaux
 
 
 
Reacties.