Sterkhouder sluit vertrek bij Zulte Waregem nog niet uit, Dury verrast: "Hoop dat hij blijft"

25 augustus 2018 15:52

Over de positie van Timothy Derijck bij Zulte Waregem is er deze transfermercato al heel wat gezegd. En nog lijkt er de laatste week misschien nog wel iets te kunnen bewegen.

Derijck heeft - tot op heden - zijn in de zomer van 2019 aflopend contract nog niet weten te verlengen bij Zulte Waregem en gaf al een paar keer aan te mogen vertrekken. Francky Dury sprak dat uiteindelijk twee weken geleden een eerste keer tegen en hoopt de centrale verdediger te houden.

Sterkhouder

"Hij is een wezenlijk deel van mijn elftal", aldus de coach van Essevee al meermaals. "Ik hoop in ieder geval dat hij niet meer vertrekt." Bij Zulte Waregem lijkt eerder Johan Bjordal te mogen vertrekken dan Derijck op dezelfde positie - de Noor zat ook tegen Oostende niet in de definitieve selectie van 18.

"Ik sluit een vertrek nog niet uit", klonk het echter in de Versluys Arena bij monde van Timothy Derijck na de match in en tegen Oostende tegen Het Laatste Nieuws. "We zien wel wat er komt, ik laat het over aan de club en mijn manager ..."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
Reacties.