Devroe legt zijn plannen voor de laatste week van de transfermercato uit

27 augustus 2018 13:57

Anderlecht wil deze week nog twee à drie namen aan zijn kern toevoegen. Luc Devroe wil daarmee liefst niet wachten tot vrijdag, maar er sneller werk van maken. Verdedigers en een spits - als het even kan!

Die verdedigers zijn uiteraard prioriteit. Door de blessure van Cobbaut moet er nu ook nog iets bijkomen als concurrent voor Milic. "Op defensief gebied zitten we te kort", bevestigde Devroe ons vandaag. We hebben drie potentiële titularissen, waaronder één 19-jarige. Maar die doet het wel heel goed."

"En daarnaast een hoop jeugd. Daar zal nog iets bijkomen. Kracht? Dat hoeft niet zozeer. Wel ervaring uiteraard", aldus de sportief manager, die naar Bubacarr Sanneh en Prince-Désir Gouano lonkt.

Aanvaller

"Dat zal blijken de volgende dagen. We gaan er alles aan doen om het niet tot vrijdag te laten aanslepen. We proberen de komende 48 uur dossiers af te werken. Naast die twee hebben we uiteraard nog alternatieven."

De wedstrijd tegen Club Brugge veranderde de transferpolitiek niet. "Het was veel erger geweest als die drie jonge jongens door de mand gevallen waren. Een aanvaller? Dat ontken ik niet. Als er een opportuniteit is, zullen we die grijpen. Maar geen jongen van 5-6 miljoen om de hoop te vullen."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.