Refaelov deze week nog naar andere Belgische topclub? Vincent Mannaert laat zich uit over het dossier

27 augustus 2018 21:20

De toekomst van Lior Refaelov is nog steeds onzeker, de trouwe luitenant mag weg bij Club Brugge, maar heeft tot dusver nog geen nieuwe ploeg gevonden. Er zou zelfs een mogelijkheid zijn dat hij in België blijft.

Vincent Mannaer gaf in Vista wat meer duiding over de situatie rond Refaelov: "Ofwel speel je met die spelers alsof ze er nog zijn, ofwel ga je verder met de groep die je gaat behouden. De coach heeft voor het tweede beslist. Ondertussen zijn Diaby en Limbombé vertrokken en zijn we een oplossing aan het zoeken voor Lior."

Standard?

"Voor mij is Refaelov nog steeds iemand die nog een, misschien twee jaar een topclub aankan in België", is Mannaert nog vol lof voor de winger. "De coach heeft anders beslist en rekent niet meer op hem, maar er is ook nog de financiële realiteit."

De 32-jarige flankspeler van Club Brugge staat in de belangstelling van diverse clubs uit Israël, maar ook Michel Preud'homme wil er hem graag bij voor Standard. "We willen heel constructief zijn in het zoeken naar een overgang en we gaan op zoek naar een goede oplossing."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.