Ex-aanvaller van AA Gent en Oostende mocht vorige week een nachtje brommen in Franse cel

28 augustus 2018 21:05

Momenteel is hij aan de slag bij het Franse Nantes, maar nog niet zo lang geleden speelde hij voor KV Oostende en AA Gent. Aanvaller Kalifa Coulibaly kwam echter negatief in het nieuws door een zware ruzie.

Coulibaly heeft vorige week donderdag een nacht doorgebracht in een cel in Nantes, waar hij tegenwoordig voetbalt. Volgens Ouest France kreeg de boomlange Malinees vorige week het bezoek van een Belgische vrouw en een kind. De vrouw beweerde dat Coulibaly de vader is van het kind. 

Maar het kwam tot een zware ruzie tussen Coulibaly en de vrouw in kwestie. De aanvaller zou de vrouw met een hamer hebben bedreigd. De buren waren getuigen van de ruzie en de politie liet de ex-speler van Gent en Oostende een nachtje brommen. Vrijdagochtend werd Coulibaly opnieuw vrijgelaten. 

Vrijdag vrij, zaterdag in de basis

Op de website van zijn club reageerde de Malinees inmiddels. Volgens hem is er geen klacht ingediend en heeft hij bovendien geen geweld gebruikt tegen het 'slachtoffer'. Zaterdagavond stond de aanvaller 75 minuten lang op het veld in het 1-1 gelijkspel tegen Caen. 

Bart Ver Elst

Ligue 1 \\ Nantes
 
 
Reacties.