Luc Devroe maakt opvallende gelijkenis: "Niet zoals Club Brugge of Standard, maar zoals Genk"

28 augustus 2018 10:13

Anderlecht is dan toch te kloppen. Na de perfecte 12 op 12 stuitte het zondag op een muur in Brugge en leed paars-wit uitgerekend tegen de rivaal het eerste verlies van het seizoen. Luc Devroe blikt terug en kijkt vooruit.

"Of we een tik gekregen hebben? Het is te zien op welk gebied. Zaken die goed lopen en in vraag gesteld worden, dat is geen tik", zegt Devroe. "We moeten zien wat we deze week op transfergebied nog moeten bijsturen en de rest zal komen met het spelen van nog dergelijke wedstrijden."

De hele jonge ploeg van Anderlecht speelde volgens analisten een rol. "Ik denk niet dat het zozeer de maturiteit was, maar wel de kracht van Club Brugge. Dat weten we."

"Nu zondag met Antwerp gaan we hetzelfde krijgen, misschien met minder voetballend vermogen maar met nog meer kracht. En Standard is hetzelfde verhaal", voorspelt Devroe.

Ten slotte maakt hij nog een opvallende gelijkenis. "Ik denk dat we meer streven naar het voetbal van Genk dan naar een krachtmeting. En daar zijn we de tweede helft te veel in meegegaan."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.