Update: transfer van Laurent Ciman nu ook officieel gemaakt


Foto: © photonews 28 augustus 2018 22:18

De transfer van Laurent Ciman naar het Franse Dijon is zo goed als rond. De centrale verdediger bevestigde dinsdagavond zelf zijn vertrek uit de Verenigde Staten.

Update 22:05 Dijon heeft dinsdagavond de transfer van Ciman bekendgemaakt. De Rode Duivel tekent voor twee seizoenen bij de club uit de Ligue 1. 

Officieel is de transfer nog niet, maar niets lijkt een overgang van Laurent Ciman naar het Franse Dijon nog in de weg te staan. Ciman postte dinsdagavond een boodschap op sociale media, waarin hij zijn vertrek aankondigde. "Zoals velen onder jullie al hebben gehoord, verlaten we LA voor Frankrijk", opent de Rode Duivel. 

'Altijd in mijn hart'

"Ik zal Los Angeles FC altijd in mijn hart dragen. De club stelde de belangen van mij en mijn familie boven hun eigen belangen. Dat is vandaag de dag zeldzaam. Ze geven mij de kans om terug te gaan naar Europa en om op een hoog niveau te spelen."

"Het was een hele eer om jullie kapitein te zijn, de eerste goal in het Banc of California Stadium te maken en deel uit te maken van deze familie", aldus Ciman nog. 

Ligue 1 \\ Dijon
 
 
 
Reacties.