"We zijn Anderlecht of Club Brugge niet": Gert Verheyen geeft werkpunten mee en duidt zijn drie uitblinkers van het seizoen aan

28 augustus 2018 10:30

KV Oostende pakte afgelopen weekend de volle buit tegen Zulte Waregem. Toch is coach Gert Verheyen nog niet helemaal tevreden, ondanks de 9 op 15. "Het komt te vaak van dezelfde spelers", klonk het. Drie spelers worden geroemd.

"We zijn Anderlecht of Club Brugge niet", aldus Gert Verheyen na de overwinning tegen Zulte Waregem. "Natuurlijk zie ik een doelpunt over 25 stations van de ene goal naar de andere ook liever, maar we zijn KV Oostende."

"We zijn niet continu balvast, en daar moeten we nog hard aan werken. Gelukkig is snel omschakelingsvoetbal kunnen spelen ook een kwaliteit, en dat kunnen we wél goed. Een speler gaat het verschil niet maken, er moeten er veel op niveau zijn. En bij ons komt het de voorbije weken steevast van dezelfde mensen", waarschuwt hij.

Drie uitblinkers

De mannen die het dan wel goed doen? "Fernando Canesin is elke week zeer goed, net als Kevin Vandendriessche en Wout Faes. En de rest ...", is Verheyen duidelijk.

"Vandendriessche en Canesin zijn twee gasten waar je kan op bouwen en die zich te pletter lopen voor het team, die verdienen het om eens belangrijk te zijn. Kevin heeft een betere voet dan velen denken, hij kan wel eens een slechte pass geven ook, maar als je zo hard werkt ..."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.