Antwerp rondt vandaag nieuwe aanvallende transfer af: nog meer creativiteit

30 augustus 2018 11:22

Normaal gezien worden de handtekeningen vandaag gezet. Amara Baby wordt de nieuwe aanvallende versterking van The Great Old. De flankaanvaller van Charleroi is normaal gezien de voorlaatste versterking voor Antwerp.

UPDATE: volgens onze informatie trainde Baby op donderdagvoormiddag al mee met The Great Old in Antwerpen. Daarna worden de laatste punten en komma's in orde gebracht om zijn contract te tekenen.

Baby traint al heel de week niet mee bij Charleroi omdat hij absoluut naar Antwerp wil, waar een mooi contract voor hem klaarligt. De 29-jarige flankspeler had gisterenavond nog een goed gesprek met het bestuur van Antwerp, schrijft Het Nieuwsblad

Ze zouden iets minder dan 500.000 euro betalen aan de Carolo's, die na Kaveh Rezaei hun tweede sterkhouder zien vertrekken. Hij speelde 105 wedstrijden voor Charleroi en scoorde daarin 17 keer en gaf 11 assists. Ook de transfer van Lior Refaelov zit nog in de pijplijn. Dat zou betekenen dat Antwerp in een week tijd heel zijn aanval hertekend heeft, na de komst van ook Dieumerci Mbokani.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Charleroi
 
 
Reacties.