POLL: Coach en spelers van Club Brugge geven hun droomloting - wat is die van jou?

30 augustus 2018 08:02

Vanavond kent Club Brugge zijn drie tegenstanders voor de groepsfase van de Champions League. Iedereen zit op hete kolen: we polsten bij coach Ivan Leko, spelers Hans Vanaken en Benoît Poulain én nu ook... bij jullie!

Hans Vanaken begon met een terugblik naar de laatste CL-campagne. "Voor velen was het toen een haalbare loting - en dat was het misschien ook -, maar vergeet niet dat Kopenhagen, Porto en Leicester toen ook heel sterk en in vorm waren. Nu hebben we wel die ervaring van twee jaar geleden en die moeten we meenemen naar deze campagne." 

Zijn geliefde Arsenal is er niet bij, maar er is nog meer dan keuze genoeg. "Minstens één klepper mag zeker wel in onze groep zitten. Als kind keek ik al naar de matchen van Barcelona en Manchester United", sprak Vanaken. "Zijn die dan minder haalbaar? Waarschijnlijk wel. Maar het blijft toch bijzonder om daar eens tegenover te staan en ons te kunnen meten met zulke ploegen."

Benoît Poulain hield zich zondag nog op de vlakte. "Ik heb alvast geen voorkeur, we zien wel wie er uit de bus valt. Nu zitten er wel betere ploegen in, dus het wordt wellicht een moeilijkere loting dan de vorige keer. We willen alvast beter doen dan toen. Maar ik heb vertrouwen in wat er komt."

Ivan Leko heeft dan weer één grote wens, die hij sinds het kampioenschap al meermaals verkondigde. "Op welke clubs ik hoop? Real Madrid. Wie nog? Real Madrid. (lacht) Als je droomt, droom je beter groot. Coachen in Bernabéu: dat is mijn ultieme droom."

Nu is het jouw beurt: welke drie ploegen wil jij tegen Club Brugge zien uitkomen? Stem in de poll hieronder en laat je horen in de commentaarsectie!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.