Adrien Trebel reageert op zijn contractverlenging bij Anderlecht: "Bij Standard heb ik de situatie niet goed aangepakt"

31 augustus 2018 17:44

Adrien Trebel verlengde woensdag zijn contract bij Anderlecht tot 2023. Een belangrijke stap, zowel voor hem als voor paars-wit.

Verschillende clubs trokken aan zijn mouw, maar Trebel bleef de club trouw. "Er was veel interesse, ook van financieel interessante clubs uit de golfstaat. Als ik voor het geld haf gekozen, was ik wel naar daar verhuisd. Het Anderlecht-bestuur en de staf gaven me goesting om te blijven", vertelde de Franse middenvelder vrijdag.

"Bij Standard heb ik de situatie niet goed aangepakt (Trebel daagde toen niet op voor de winterstage met de Rouches, red.) Nu ben ik volwassener en heb ik de voorstellen rustig bekeken."

Het is niet zo dat ik hier de 'big boss' word"

"Ook de stabiliteit van mijn familie speelde een rol. Mijn gezin voelt zich goed in België, maar de finale beslissing lag bij mij."

Bij Anderlecht wenkt voor de 27-jarige middenvelder een bepalende rol. "Of ik hier de nieuwe patron moet worden? Ik wil de jongeren alvast zo goed mogelijk op sleeptouw nemen. Maar het is niet zo dat ik hier de 'big boss' word."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.