OFFICIEEL: "Laatste transfer niet gelukt" Markovic komt niet naar Anderlecht

31 augustus 2018 23:55

Anderlecht grijpt naast de transfer van Lazar Markovic. De transfer is in het water gevallen op de looneisen van de Serviër. De club had wel een akkoord met Liverpool, maar uiteindelijk ging het niet door.

UPDATE 23u53: Marc Coucke maakte zelf bekend dat Markovic niet komt. "De mercato zit erop, ik ben er gelukkig mee, maar de laatste transfer is niet doorgegaan."

UPDATE 22u: Markovic is aangekomen op Neerpede. En verrassend: Marc Coucke is er bij. De voorzitter is dus in aller ijl teruggekeerd uit vakantie om de prestigetransfer af te ronden. Met Liverpool is er al een akkoord voor - naar verluidt - 3 miljoen euro. Nu enkel nog een akkoord bereiken met Markovic zelf. Veel keuze heeft de Serviër echter niet meer als hij de komende vijf maanden wil voetballen.

De prijs van Markovic is de laatste dagen enorm gezakt en dus zag Anderlecht de kans om de Serviër opnieuw te huren. Enkel zijn loon moet nog besproken worden. Hij kan na zijn huurovereenkomst overigens vrij bij Anderlecht tekenen, Markovic is einde contract bij Liverpool.

Lazar Markovic kwam ook vorig seizoen op het laatste nippertje aan bij Anderlecht. Hij kwam op de Transfer Deadline Day van de wintermercato over en scoorde één keer in acht wedstrijden.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.