Corryn naar Trencin: investering in zijn toekomst

04 september 2018 15:44

Toch wel een opvallende deal die gisterenavond bekendgemaakt werd: Milan Corryn - één van de talenten van Anderlecht - gaat voor AC Trencin spelen in de Slovaakse competitie. De 19-jarige middenvelder zijn geduld was op.

Corryn had aan het bestuur laten weten dat hij weg wou. De middenvelder die op zowat elke positie hoger dan de verdediging kan spelen, zag dat hij bij Anderlecht weinig kansen ging krijgen en hij wou bij een eerste ploeg spelen en trainen. 

Terwijl hij jongens als Kayembe en Lokonga wel naar de eerste ploeg zag trekken, kreeg hij geen kansen van Hein Vanhaezebrouck. Dat hij naar Trencin trekt is op het eerste zich verwonderlijk, maar ook weer niet. 

Anderlecht onderhield goeie contacten met Trencin na de onderhandelingen over James Lawrence. Toen zijn manager kwam aandraven met het voorstel om bij de Slovaakse opleidingsclub te gaan spelen, twijfelde hij ook niet heel lang. Trencin heeft een goeie reputatie wat betreft het doorverkopen van jonge talenten. Corryn ziet het dan ook als een investering in zijn toekomst.

Manuel Gonzalez

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Trencín
 
 
Reacties.