De Condé legt uit dat Genk KRC Genk tot de slotdag van de mercato in spanning afwachtte: "Die club informeerde naar Pozuelo"


Foto: © photonews 05 september 2018 05:04

KRC Genk start bijzonder sterk aan het seizoen. Keerzijde van de medaille was wel dat verschillende sterkhouders zich in de spotlights voetbalden.

Tot vrijdag moest Genk afwachten of er nog iemand zou vertrekken. "Voor Pozuelo was het tot de laatste speeldag spannend, omdat hij een clausule in zijn contract had", aldus algemeen manager Dimitri De Condé in het TVL Sportcafé.

Vanuit Spanje was er interesse in de spelmaker. "Alejandro is supergraag in Genk, dat weten we allemaal, maar als hij op een dag terug in La Liga kan gaan spelen, en nog het liefst van al bij een club uit Sevilla die nu wel gepolst had, dan is het voor hem ook wel een unieke kans."

"Uiteindelijk is die interesse niet concreet geworden, omdat we vrij direct waren in de communicatie naar de andere ploegen toe. We zijn blij dat hij nog bij ons is, en omgekeerd. Hij voetbalt hier graag, je ziet zijn gedrevenheid."

Jupiler Pro League \\ Primera Division \\ KRC Genk \\ Real Betis \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.