Ghandri legt uit waarom hij Antwerp verliet voor Westerlo


Foto: © photonews 07 september 2018 15:28

Op de laatste transferdag van de zomer trok Westerlo in extremis nog Nader Ghandri aan. En die scoorde meteen bij zijn eerste minuten voor de Kemphanen op het veld van OHL. Maar waarom 1A inruilen voor 1B? Hij geeft zelf meer uitleg...

Het was een echte last minute deal. "Ik heb mijn contact hier getekend om 23 uur. Een uur voor het sluiten van de transferperiode dus. De trainer had mij gezien tijdens een oefenwedstrijd enkele weken geleden. En hij wou mij blijkbaar graag in zijn team", vertelt hij op de site van Westerlo.

"Ik heb in België enkel nog maar bij Antwerp gespeeld dus eerlijk gezegd kende ik Westerlo of de competitie niet. Maar de laatste dagen begon ik de twijfelen want ik wou echt wel meer spelen. Vandaar mijn keuze", aldus Ghandri.

Enorm vertrouwen

Na 10 seconden al scoren voor je nieuwe club... "Het was echt geweldig. Zoiets verwacht je natuurlijk niet van je eerste balcontact, maar het geef je wel een enorm vertrouwen. Ik hoop inderdaad dat het zo elke wedstrijd kan zijn. Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk spelen. Daarom ben ik ook naar hier gekomen. En eerste eindigen in één van de twee periodes om zo mee te spelen voor de titel."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Antwerp \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.