Refaelov geeft zijn ambitie prijs met Antwerp: "Europees voetbal!"

08 september 2018 11:21

Lior Refaelov trok na zeven jaar de deur van Jan Breydel dicht en opende die van de Bosuil. Een deur die quasi evenveel historiek uitstraalt, maar waar ze nu hunkeren naar resultaten. En die zijn haalbaar met de huidige groep, meent Refaelov.

Refaelov had nog opties, maar wou naar Antwerp. "Omdat dit een ambitieuze club is, een club die ook in een proces zit. Bij Club probeerden we onder Michel Preud'homme ook steeds beter en beter en professioneler en professioneler te worden."

"Als je me om een realistisch doel vraagt waar we dit seizoen zouden moeten eindigen, dan antwoord ik: Op een Europese plek. Dat zou een succesvol seizoen zijn", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Dat betekent dus niet enkel play-off 1 halen, maar ook bij de eerste vier eindigen. "Ik herhaal: Europees voetbal halen zou betekenen dat we een zeer succesvol seizoen gehad zullen hebben."

"Je hebt Anderlecht en Club Brugge die voor de titel gaan, met Genk en Standard als outsiders die durven dromen. Wij moeten de ambitie hebben om die top vier toch onder druk te zetten. Ik hou van grote doelen. Dan ben je verplicht om jezelf te pushen tot aan je limieten. Deze groep is krachtig genoeg."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.