Refaelov countert kritiek over 'vechtvoetbal' Antwerp: "Met het voetballend vermogen dat we nu hebben kan het ook anders"

09 september 2018 21:46

Een van de vele nieuwe gezichten op de Bosuil is dat van Lior Refaelov. De creatieve Israëliër kwam over van landskampioen Club Brugge en liet tijdens zijn invalbeurt tegen Anderlecht al meteen zien voor extra gif te kunnen zorgen in de Antwerpse aanval.

Er is al veel gezegd en geschreven over het fysiek voetbal van Antwerp. Volgens de 32-jarige stilist kan Antwerp meer dan een blok neerzetten: "Oké, Antwerp speelde wat meer vechtvoetbal, maar enkel omdat hun kwaliteiten daar lagen", vertelt hij aan Gazet van Antwerpen. 

"Ik ken bijvoorbeeld een Jelle Van Damme ook wel. Hij heeft me genoeg proberen te tackelen in mijn carrière. Met het voetballend vermogen van onder meer Rodrigues, Hairemans, Govea en mezelf kan dat nu ook anders."

Proces

"Dat gaat niet van vandaag op morgen, hé. Dat moeten de fans en de pers ook begrijpen. Elke week zullen we een stapje zetten in dat proces. Wanneer we daarmee klaar zullen zijn? Hopelijk tegen Play-Off 1, hé!"

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
Reacties.