Clement schat Anderlecht erg hoog in: "Als je acht miljoen kan uittrekken voor een verdediger dan kan je je moeilijk wegsteken"

13 september 2018 13:44

Na de interlandbreak staat er komend weekend terug clubvoetbal op het menu. Met KRC Genk tegen Anderlecht staat er alvast een aantrekkelijke affiche op het programma.

Philippe Clement en zijn troepen ontvangen zaterdag het nieuwe Anderlecht van Marc Coucke. Het is maar liefst 20 jaar geleden dat de Limburgers nog eens de scalp konden nemen van paars-wit in eigen huis. 

Aan een enthousiaste en talrijk opgekomen thuisaanhang zal het alvast niet liggen, de Cristal Arena is zo goed als uitverkocht: “Dat pleziert me enorm”, reageert Clement in Het Belang van Limburg. “Hopelijk kunnen we dat doortrekken naar de volgende thuismatchen. De steun van de twaalfde man is erg belangrijk voor deze groep, die altijd en overal zijn eigen voetbal wil spelen”

Acht miljoen voor verdediger

Al weet de ex-coach van Waasland-Beveren ook dat het niet makkelijk zal worden: "Anderlecht is voor mij, naast Club Brugge, één van de grote titelfavorieten. Als je acht miljoen kan uittrekken voor een verdediger, bovenop alle transfers - zoals Dimata en Santini - die al gedaan werden, dan kan je je moeilijk wegsteken."

Clint Vens

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.