Verheyen kijkt terug op mercato waarin Lombaerts niet wegraakte: "Van mij moést hij nooit weg hé, maar dat kunnen zij nu eenmaal beter"

13 september 2018 15:06

KV Oostende kende een druk einde van de zomermercato. De Kustboys haalden nog Laurens De Bock en Sander Coopman naar de Versluys Arena.

Nicolas Lombaerts raakte uiteindelijk niet weg, waardoor KVO-coach Gert Verheyen achterin heel wat opties heeft. "Alle posities zijn dubbel bezet", kijkt de oefenmeester op de website van de club terug op de mercato.

"Wat Lombaerts betreft, van mij moést hij nooit weg hé. Ik heb hem wel altijd gezegd dat ik hem geen basisplaats kan garanderen. In ons systeem moet je als linksvoetige centrale verdediger ook je plan kunnen trekken als zuivere linksachter en dat kunnen mannen als Tomasevic of De Bock nu eenmaal beter", laat Verheyen verstaan.

"Maar blessures en schorsingen zijn snel gebeurd en dan zal Lombaerts zeker nog nuttig zijn. Enige minpuntje is dat Ndenbe last blijft hebben van de knie en zeker nog een tijdje out zal zijn."

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ KV Oostende
 
 
Reacties.