Refaelov onthult de afgesprongen transfers, de aanbiedingen uit binnen- en buitenland en zijn keuze voor Antwerp

15 september 2018 11:42

Lior Refaelov verhuisde in het slot van de zomermercato nog naar de Bosuil. Nochtans had hij al veel vroeger kunnen transfereren, maar om uiteenlopende redenen gebeurde dat niet. "Achteraf gezien had ik eigenlijk al een jaar eerder moeten vertrekken in Brugge."

Refaelov vertelt in Het Laatste Nieuws over dat voorbije jaar. "Eind augustus vorig jaar had ik al een akkoord met een buitenlandse club (Maccabi Haifa, red.) en was ik klaar om te vertrekken. Maar om uiteenlopende redenen wilde Club mij niet laten gaan. Dat was een ontgoocheling voor mij."

"In januari had ik een akkoord met Standard, ík heb er alles aan gedaan om naar Luik te gaan, maar uiteindelijk sprong ook die deal in laatste instantie af", onthult Refaelov, tegenwoordig speler van Antwerp. "Ik kon ook naar KV Oostende, maar dit project sprak me meer aan."

Refaelov ziet het bovendien ondanks zijn éénjarig contract op de lange termijn. "Ik ben iemand die van stabiliteit houdt, als ik ergens aan begin dan stop ik ook niet voor ik mijn doel bereikt heb" zegt hij zelf. "Maar toen Antwerp me contacteerde wist ik nog te weinig over de club, de faciliteiten, de ploegmakkers... Het moest snel gaan, daarom hebben we beslist om het voorlopig op één jaar te houden."

"Maar het is zeker mijn intentie om hier langer te blijven. Je merkt aan alles dat Antwerp 'in volle beweging is'. Die ambitie voelde ik al in de eerste gesprekken met Luciano D'Onofrio. Daarom heb ik ook voor Antwerp gekozen", aldus Refaelov.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Club Brugge
 
 
Reacties.