Zlatan is en blijft Zlatan: "Proficiat aan Toronto, ze zullen voor altijd de geschiedenisboeken ingaan omdat ik hier scoorde"

16 september 2018 15:53

Zlatan Ibrahimovic scoorde vannacht op een verbluffende manier zijn vijfhonderdste doelpunt uit zijn carrière. De spits van LA Galaxy verloor uiteindelijk nog, maar dat maakte hem er niet bescheidener op.

Toronto FC kwam immers nog terug en won met 4-3, een domper op de feestvreugde, maar toen het over zijn recordgoal ging, kregen we een typische Zlatan reactie. "Dit is geweldig, ik denk dat ik meer goals gescoord heb dan het aantal wedstrijden dat de rest van de spelers op het veld al afwerkte."

"Ik weet niet hoeveel er 500 of meer goals gemaakt hebben in hun carrière, maar ik ben er nu één van." Ook de tegenstander kreeg nog een 'complimentje' mee. "Proficiat aan Toronto, ze zullen voor eeuwig de geschiedenis in gaan als het team waartegen ik die vijfhonderdste goal maakte."

Ik weet dat die fans fluiten omdat ze loyaal willen zijn aan hún team, maar eigenlijk zijn het allemaal supporters van mij -Zlatan Ibrahimovic

De staande ovatie, vond hij logisch. "Het is niet de eerste keer dat ik een staande ovatie krijg in een uitwedstrijd, maar het is echt wel leuk. Als de supporters beginnen te fluiten doen ze dat om te tonen dat ze loyaal zijn aan hun team, maar ik weet dat ze vanbinnen allemaal fan van mij zijn." Voor de wondermooie goal kan je hier terecht, Bekijk hieronder de reactie van Zlatan. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Los Angeles Galaxy \\ Toronto FC
 
 
Reacties.