Pozuelo speelt op Gouden Schoen-niveau: "Me niet meer zo goed gevoeld sinds mijn eerste seizoen hier"

17 september 2018 07:49

Ziedaar waarom Genk hemel en aarde bewoog om Alejandro Pozuelo te overtuigen nog een jaartje te blijven. De Spanjaard speelt op Gouden Schoen-niveau. Tegen Anderlecht bewees hij dat nogmaals.

Pozuelo zorgt voor gevaar en voor assists. Zie zijn geweldige dribbel en blinde pass op Samatta, die de Tanzaniaan wel miste. Al houdt hij wel de voeten stevig op de grond. Maar het doel is duidelijk: de titel.

"Het is nog een lange weg", haalde hij aan na de match. "Spijt dat ik niet vertrokken ben? Absoluut niet. Ik ben blij dat ik hier nog ben en mijn familie is ook gelukkig", maakte hij de Genk-fans blij.

Gevoelsmens

Met dank aan Philippe Clement, die van hem de generaal van de ploeg maakte. En aan het bestuur, die hem goed omringde. "We hebben geen elf basisspelers, maar 25", knikte de middenvelder. "Gezien hoe Heynen de rol van Malinovskyi overnam?"

"Maar ikzelf heb me niet zo goed meer gevoeld sinds mijn eerste jaar bij Genk. Ik ben een gevoelsmens, zoals alle Spanjaarden. Wij moeten liefde en vertrouwen voelen om op ons best te zijn. Dat is er nu en dat zie je aan mijn prestaties op het veld."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.