Anderlecht ontbreekt iets wat Club Brugge, Genk en Standard wel hebben, ziet Vandenbempt

17 september 2018 14:23

Peter Vandenbempt, de analist van Sporza, begrijpt Hein Vanhaezebrouck als hij zegt dat het allemaal zo slecht nog niet was, maar toch blijft hij niet blind voor de gebreken van Anderlecht. En die situeren zich vooral voorin.

Anderlecht speelt goed... op het middenveld. "Het is waar dat Anderlecht soms heel erg vlot combineert, maar dat is wel ver van de goal, op het middenveld. Want voorin - wat iedereen heeft vastgesteld - is er toch een gebrek aan vernuft en genie. Genk heeft dat met Pozuelo, Club heeft dat met Vanaken, Standard met - als hij in vorm is - Carcela", schrijft hij.

Santini en Dimata ontsnappen ook niet aan de kritische pen. "En de 2 spitsen die furore maakten in het begin van het seizoen, Santini en Dimata, waren hoogst ongelukkig. En dan gaat het niet alleen over het niet meer scoren van die twee."

"Er komt een belangrijke week aan: Trnava donderdag Europees, Standard volgende zondag. Blijkbaar begint het volk toch al te morren. En voor je het weet staat het huis in brand: dat is nu eenmaal Anderlecht."

Johan Walckiers

Europa League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.