Barstjes in relatie Zulte Waregem-Dury? "Zolang ik hier ben, zullen zij hier zijn, duidelijk?"

18 september 2018 15:33

Het vlot niet bij Zulte Waregem en dan kan Francky Dury al eens kribbig uit de hoek komen. Hij schoot op bestuur en scouting van de club omwille van gedane transfers. "Maar hij heeft over alle transfers mee beslist", klinkt het bij datzelfde bestuur. Een breuk in aankomst? "Nee", klinkt het.

Dury heeft nog een contract tot 2023 en hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert wil benadrukken dat niemand de intentie heeft om dat vroeger stop te zetten. "Ik ben in 2016 een engagement aangegaan met Francky en met Eddy (Cordier, CEO). Tot vandaag trekt niets dat in twijfel. Zolang ik hier ben, zullen zij hier zijn, duidelijk?", zegt hij in S/V Magazine.

Of zou Dury zelf beslissen om vroeger te vertrekken, aangezien hij niet meer dezelfde macht heeft als vroeger? "Hij is nog altijd zeer enthousiast. Ik zie dus geen reden. In een klein bedrijf doet de baas alles zelf, maar Zulte Waregem is de laatste twee jaar sterk gegroeid, waarbij verschillende mensen elk hun bevoegdheden hebben."

"Francky het sportieve, Eddy is de CEO met nog heel wat andere verantwoordelijkheden, en ik kom, met een andere kijk op de zaken, soms met nieuwe voorstellen, waarvan Eddy én Francky veel hebben bijgeleerd. Je kunt alleen groeien als je naar elkaar luistert. En dat gebeurt."

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.