Oto' staat op bij Westerlo: "Hij zal altijd een speler zijn waar mensen voor of tegen zijn"

18 september 2018 14:21

Westerlo is als fiere leider vanzelfsprekend geweldig aan het seizoen begonnen. Het feit dat sommige spelers zijn opgestaan heeft daar veel mee te maken en één daarvan is Junior Randal Oto'o. De rechterflankspeler is tegenwoordig een vaste waarde en gaf nu al drie assists.

"Oto'o zal altijd een speler zijn waar mensen voor of tegen zijn", zegt Westerlo-trainer Bob Peeters. "Soms kan hij een voorzet achter de tribune trappen, maar het is ook iemand die heel belangrijk is in het elftal."

Soms moeten we onze ogen eens dichtknijpen als hij een voorzet trapt, maar hij is heel belangrijk in ons team - Bob Peeters

Die foutenmarge is geen deal breaker. "We hebben enkele afspraken, maar je mag fouten maken. Zelfs bij Manchester City en Barcelona maken ze fouten. Azevedo heeft meer achter hem gelopen dan andersom."

"Randal is iemand die je in een team nodig hebt. Zeker in een 3-5-2 met twee flanken die offensief kunnen spelen, maar ook verdedigend hun job kunnen doen. Hij profiteert bovendien mee van de automatismen in ons elftal", aldus Bob Peeters.

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Westerlo \\ Lommel SK
 
 
Reacties.