? Brys na stuntzege op Gent: "Eerste helft was voor ons, er zat zelfs meer in"

18 september 2018 19:37

Marc Brys zorgde zondag voor een stunt door met zijn STVV in de Ghelamco Arena AA Gent te kloppen met 1-2. Hij was achteraf dan ook tevreden met de tweede zege op een rij.

"AA Gent had een mooie reeks van vier overwinningen op een rij neergezet en dat was in het begin ook duidelijk. Er kwam meteen druk en we hebben wat achteruit moeten plooien", aldus Brys achteraf. "Alleen kwamen er veel omschakelmomenten voor ons omdat we vaak de bal veroverden."

"Dat was deels door de slordigheid van Gent en deels door onze agressieve recuperaties. We konden een mooi doelpunt maken en Boli creëerde drie heel mooie kansen. Als we iets nuchterder en georganiseerder uitgebroken waren, hadden we wellicht nog meer goeie kansen gehad. De eerste helft was de onze."

Iedereen gooide zich met lijf en leden voor de bal -Marc Brys

Na de koffie moest STVV echter achteruit. "Als je als thuisploeg een achterstand moet ophalen, ga je uiteraard drukken. We hadden wel de intentie om uit te breken, maar dat is door het overwicht van Gent niet altijd gelukt. Ik ben wel tevreden dat iedereen zich met lijf en leden voor de bal gooide, dankzij het prachtige tweede doelpunt konden we de drie punten meenemen."

Bekijk hieronder de beelden. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.