Minst gepasseerde doelman van de competitie baalt bij tegentreffer: "Hoog niveau, maar niet onze beste wedstrijd"

18 september 2018 08:16

Vijf doelpunten maken in één wedstrijd is knap, maar als doelman is het dan wel balen als je toch nog een tegentreffer krijgt tegen die spelers. Ook Sinan Bolat had graag zijn vijfde clean sheet van het seizoen bijgeschreven.

Lange tijd zag het er naar uit dat dit Antwerp geen tegendoelpunt zou slikken tegen Zulte Waregem, maar in de tweede helft gebeurde het toch. “We speelden een hele goede wedstrijd. Iedereen speelde echt op niveau, maar dan is het eens zo jammer van die ene tegengoal."

"Het had heel leuk geweest om opnieuw de nul te kunnen houden, maar het is nu zo”, aldus Bolat na de partij. De doelman van Antwerp blijft op vier clean sheets staan. Het slikte nog altijd maar drie doelpunten in zeven wedstrijden. Standard staat tweede met zes tegentreffers. 

Niet onze beste wedstrijd

Na het laatste fluitsignaal was er opluchting. Eindelijk de supporters thuis eens kunnen verwennen met veel doelpunten, dat was al lang geleden. Ook de spelers waren achteraf blij voor de aanwezige fans. “Zo’n matchen willen de supporters zien. Zij verdienen dit zeker. Thuis winnen was nog niet veel gelukt, maar deze overwinning deed wel deugd.”

Ondanks alle euforie was dit zelfs nog niet de beste wedstrijd volgens het sluitstuk van Antwerp. “Het is niet onze beste wedstrijd sinds ik hier ben, ondanks de score. Ook tegen Kortrijk waren we minstens even dominant, maar toen ontbrak het ons gewoon aan doelpunten. Gelukkig scoorden we nu heel snel en wisten we onze gemaakte doelpunten in de competitie te verdubbelen."

Dirk Pieters

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.