? Tottenham-coach haalt uit naar de journalisten na vraag over afwezigheid van Alderweireld: "Alsof die andere spelers sh*t zijn"


Foto: © photonews 19 september 2018 09:18

Het zijn niet de leukste tijden bij Tottenham Hotspur. Na de 0 op 6 in de Premier League, volgde dinsdagavond een Champions League-nederlaag bij Inter (2-1).

Tottenham-coach Mauricio Pochettino verraste door onze landgenoot Toby Alderweireld en Kieran Trippier in Londen te laten. Daar kreeg de Argentijnse oefenmeester na het verlies tegen Inter uiteraard opnieuw een vraag over.

Dat het thema net als maandag werd aangehaald, was niet naar de zin van Pochettino. "Tegen Watford en Liverpool stonden ze wél op het veld. Wat een" vraag zeg. Het is makkelijk om over spelers te beginnen die er niet bij waren."

Gebrek aan respect

"Je toont een gebrek aan respect tegenover de spelers die vanavond lieten zien dat ze beter waren dan hun tegenstanders", diende de oefenmeester de journalist in kwestie van antwoord. "We hebben een kern van 25 spelers. Jullie doen alsof er maar elf spelers kunnen voetballen en de anderen sh*t zijn. Jullie moeten mijn beslissing respecteren."

Champions League \\ Tottenham \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.