Preud'homme reageert na pandoering: "Voor zo'n matchen zijn we niet klaar"


Foto: © photonews 20 september 2018 22:38

Standard kwam in Sevilla na een vroege achterstand nog terug tot 1-1, maar daarna viel alles in duigen. Sevilla ging met een 5-1 overwinning aan de haal. Michel Preud'homme reageert.

Standard leek het tot de 49e minuut nog redelijk onder controle te hebben, daar in het Ramon Sanchez Pizjuan. "Ik was ook tevreden," aldus Preud'homme. "De enige smet was dat we niet met een gelijkspel de rust in konden. We stonden goed in positie en we brachten ze af en toe in de problemen."

Waaraan lag het dan? "Het probleem is dat we dat niet kunnen volhouden. Niet op fysiek, technisch of tactisch vlak", aldus de oefenmeester van Standard. "Op dit moment gaat dat niet en dan lijkt het nergens meer naar. Als je een beetje moe wordt, gaat alles los en dat betaal je cash."

Als de beweging er niet komt, is het moeilijk -Michel Preud'homme

"We probeerden aan één kant op te bouwen, omdan met een flankwissel de ruimte te zoeken, maar als die beweging er niet komt, is het moeilijk. Ach, voor zo'n matchen zijn we nog niet klaar. Ik hoop dat het geen negatieve gevolgen zal hebben voor de competitie."

Europa League \\ Standard \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.