Frank Raes komt terug op zijn beroemde quote over dancing Highstreet, waar Gert Verheyen zijn ex-vrouw An leerde kennen: "Dat was een hit, hé"

26 september 2018 06:28

Gert Verheyen keert met KV Oostende in de zestiende finales van de Croky Cup terug naar zijn geboortestad Hoogstraten. Bekend van dancing Highstreet, waar de voormalige Rode Duivel zijn ex-vrouw An leerde kennen.

Commentator Frank Raes rakelde het verhaal bij quasi elke baltoets van Verheyen op, waardoor het een eigen leven ging leiden. 

"Dat was een hit, hé", zegt Frank Raes in Het Nieuwsblad. “Nochtans ben ikzelf nooit in dancing Highstreet geweest. Ik had dat gelezen en vond het een leuk weetje om te vertellen. Net zoals ik graag vertelde dat Mark De Mans vader een F16-piloot was. Maar na hooguit zes vermeldingen ging die anekdote rond Verheyen zijn eigen leven leiden. Den Highstreet kreeg er een geweldige boost door.” (lacht)

De match tussen Hoogstraten en KVO komt niet op televisie, en dus zal ook Raes geen commentaar geven bij de bekerpartij. "Ach, ik moest stoppen met dat te vertellen, want Gert is ondertussen gescheiden van zijn vrouw”, besluit Raes. “Nogmaals: zelfs toen Verheyen zijn afscheidsmatch op Hoogstraten speelde en daarna een feest hield in den Highstreet, ben ik daar niet geweest. Ik werd ook niet betaald om reclame te maken, hé. Het was een weetje. Niets meer, niets minder."

Diederik Geypen

Beker van België \\ Hoogstraten \\ KV Oostende
 
 
Reacties.