Won u het topboek over Louis van Gaal?

27 september 2018 11:35

Louis Van Gaal is en blijft een van de interessantste figuren van de laatste jaren in het (Nederlandse) voetbal. Een boek over hem? Dat is een must read en dankzij ons kon u één van de vijf boeken winnen!

Arrogant, niet realistisch of zelfs van God los. Sinds Louis van Gaal coach is, tikken critici met de wijsvinger tegen de slapen als hij zijn ambities uitspreekt. Of het nou om Ajax, Barcelona, AZ, Bayern München, het Nederlands elftal of Manchester United gaat, altijd is er het verwijt van zelfoverschatting.

Toch lukt het de bezeten Van Gaal vaak het onhaalbare te realiseren. Met een kansloos geacht team won Oranje in 2014 op het wereldkampioenschap in Brazilië brons. Hoe groot was Van Gaals aandeel in dat succes? Hoe werd zijn hand zichtbaar tijdens de laatste hoogmis van het internationale voetbal waar Oranje actief was?

Voor De hand van Van Gaal sprak journalist Hugo Logtenberg uitgebreid met de technische staf van het Nederlands elftal uit 2014, spelers, tal van andere direct betrokkenen en Louis van Gaal zelf. Het resultaat is een unieke inkijk in de werkwijze van deze markante en succesvolle coach die, waar hij ook komt, weerstand en bewondering oproept.

U kon een van de vijf boeken winnen. Dit zijn de winnaars:

Antony Baert
Bart Deckers
Johan Verstraelen
Maarten Van de Velde
Eveline Vaernewyck

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Manchester United \\ Barcelona \\ Nederland
 
 
Reacties.