Spektakel in 1B: Roeselare buigt achterstand met tien om in overwinning tegen Tubeke

28 september 2018 22:30

Echt waar, de mensen die nog geld durven inzetten op 1B-wedstrijden zijn pure waaghalzen. Speeldag acht begon met een spectaculair matchverloop in Roeselare-Tubeke.

Na een halfuur stonden de bezoekers van Tubeke op voorsprong via Pedro Henrique en dat bleef zo tot de rust. Pas in de tweede helft kon Roeselare het verschil maken.

Na nog geen vijf minuten hing Aoulad de bordjes weer gelijk. De West-Vlamingen wilden erover gaan, maar een kwartier voor tijd pakte Schmisser zijn tweede geel en dus rood. Ze lieten de kopjes echter niet hangen en in minuut 87 legde Rajsel de 2-1 dan toch nog binnen, heel Schiervelde in extase.

Roeselare schuift zo op in de rangschikking naar een gedeelde tweede plaats. Ondertussen laat Tubeke wéér dure punten liggen in het slot en zo blijven zij hangen in de onderste regionen.