Vanhaezebrouck hekelt publiek van Anderlecht: "Ik ken stadions waar ze dan gaan pushen"

30 september 2018 16:56

Hein Vanhaezebrouck nam het publiek in het Constant Vanden Stock-stadion op de korrel na de wedstrijd. En eigenlijk kon je hem moeilijk ongelijk geven. Die begonnen al in de eerste helft te fluiten en bij de wissel van Adrien Trebel gingen ze helemaal uit hun dak.

Vanhaezebrouck vraagt al sinds zijn aanstelling dat het publiek van het Constant Vanden Stock-stadion een vestiging maakt waar het bruist van de sfeer en waar de fans de tegenstander kunnen beïnvloeden. "Ik weet niet waarom de mensen zo reageren. Ik ken andere stadions waar ze dan gaan pushen als hun ploeg aan het aanvallen is", reageerde Vanhaezebrouck.

Bordjes

Bij het fluitconcert bij de wissel van Trebel was Hein het beu en reageerde hij naar de supporters toe. "Als je ziet dat een speler met een bandage van boven tot onder rondloopt en die speler vraagt zelf al twee keer om zijn vervanging... Ze zullen het niet gezien hebben zeker? Ik zal echt met bordjes moeten rondlopen."

Het publiek is veeleisend en krijgt niet wat ze in het verleden te zien kregen van hun ploeg. Dat frustreert velen. "Het is een verhaal van vele jaren al dat ze hier fluiten. Wie er ook op het veld of naast het veld staat."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.