Toekomstplannen Batshuayi schieten in verkeerde keelgat bij Valencia-fans, Rode Duivel brengt zoenoffer met geweldige tweet

01 oktober 2018 21:09

Michy Batshuayi maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt in het shirt van Valencia. De Rode Duivel schreef door in de vier topcompetities (Spanje, Engeland, Frankrijk en Duitsland) te scoren geschiedenis. Toch is niet alles rozengeur en manenschijn voor 'Batsman' bij 'Los Ches'.

In een interview in The Times gaf de spits namelijk aan graag terug te willen keren naar Chelsea: "Nee, ik wil niet definitief naar Valencia verhuizen. Deze uitleenbeurt is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Ik moet tonen hoe goed ik ben zodat ik als een betere speler kan terugkeren naar Chelsea", verklaarde Bashuayi daar. 

De fans van Valencia kunnen allerminst lachen met die uitspraken. Ze hebben het gevoel dat de Rode Duivel niet voor de volle honderd procent met zijn gedachten bij de Spaanse kuststad zit. 

10000% focus op Valencia

Batshuayi zelf probeert nu de gemoederen te bedaren via Twitter: "Ik zei dat ik mij voor 10000% op Valencia focus. Ik wilde naar Valencia komen en enkel naar Valencia. Ik moet hier bewijzen tot wat ik in staat ben. Het enige wat ik zei/wilde zeggen dat ik mij altijd wil tonen als ik het Valencia-shirt draag. Het vertrouwen dat ik hier krijg is uniek."

Manuel Gonzalez

Champions League \\ Manchester United \\ Valencia CF
 
 
Reacties.