Mag Club Brugge volop geloven in stunt tegen Atlético Madrid? "Wel als we net zoals tegen Dortmund spelen"

02 oktober 2018 08:46

Blauw-zwart mag dan wel verloren hebben tegen Dortmund, maar als ze zo nog vijf keer spelen, zullen ze ongetwijfeld nog punten rapen in de Champions League. Dat weten ook trainer Ivan Leko, kapitein Ruud Vormer en draaischijf Hans Vanaken.

Ivan Leko

"Vanaf zondag begint de voorbereiding op het mooiste van allemaal, de Champions League in Madrid. Wij zijn absoluut outsider, maar in voetbal kan alles", sprak Leko op zijn persbabbel. Hoe hij het wil aanpakken? "We gaan terug moeten spelen zoals tegen Dortmund. Hopelijk geeft onze overwinning in de Brugse derby ons ook een extra boost en vertrouwen."

Ruud Vormer

"We hebben ze de laatste wedstrijden wel in de gaten gehouden, hoor. We moeten daar gewoon terug ons eigen spel spelen, net als tegen Dortmund. Je mag nog zo’n underdog zijn, je gaat altijd wel kansen krijgen. We hebben er echt wel zin in en dan gaan we woensdag volle gas geven."

Hans Vanaken

"Aan ambitie zal het ons niet ontbreken. We moeten vooral uitgaan van onze eigen sterkte, zoals we de voorbije wedstrijden getoond hebben tegen Cercle, Gent en Dortmund. In die eerste CL-match hebben we al bewezen dat we een blok kunnen neerzetten tegen een ploeg van het hoogste niveau. Als we zo terug spelen maken we zeker kans."

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ La Liga \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.